RESULTA

"vihdoinkin tuloksia, joita olen kaivannut"

Tämä on verkkovalmennus kaikille niille liikuntapaikkayrittäjille ja trainereille, joilla on tavoitteena kasvattaa personal training -myyntejä.

NÄIN OSALLISTUT VERKKOVALMENNUKSEEN:

Osallistuaksesi valmennukseen tarvitset käyttäjätunnuksen. Luo se alla olevaa linkkiä klikkaamalla:

Luo käyttäjätunnus

Alla olevalta videolta voit katsoa, kuinka rekisteröityä (luot käyttäjätunnuksen).

VALMENNUKSEN SISÄLTÖ & MITEN SE ON ORGANISOITU

Sivun alalaidassa on valkoinen laatikko ja sen yläpuolella teksti “Kurssi Content”.  Siitä näet kurssimme koko sisällön, se on kuin kirjan sisällysluettelo. “Lessons” tarkoittaa luentokokonaisuuksia. Useimmat luentokokonaisuudet on tarkoitettu opiskeltavaksi 1-2 vk aikana. Näin ollen ne näkyvät alla olevassa esim. näin:

2. OMA TAVOITE (1 vk)

Tarkoittaa sitä, että järjestyksessään toinen luentokokonaisuus käsittelee sitä, kuinka asettaa omat tavoitteet. Kyseinen luentokokonaisuus on tarkoitettu opiskeltavaksi 1 vk aikana.

Aihealueella tarkoitetaan kuhunkin Luentokokonaisuuteen sisältyviä alaotsikoita. Verkkovalmennus sisältää luettavia artikkeleita, videoita, kotitehtäviä jne. Kaikki Aihealueet saat esille klikkaamalla sivun oikeasta alakulmasta “expand all” (hyvin pienellä fontilla).

KURSSIN ALOITUS

Aloita klikkaamalla vihreää laatikkoa “Take this Course”. 

Jos olet luonut itsellesi käyttäjätunnukset, vihreän laatikon klikkaaminen ohjaa sinut kirjautumissivulle. Pääset opiskelemaan vain sisäänkirjautuneena. Jos sinulla EI OLE käyttäjätunnuksia, luo käyttäjätunnus ylempänä tällä sivulla olevasta linkistä. Kun olet sisäänkirjautunut, klikkaa vielä kerran vihreää “Take this Course” laatikkoa. Nyt voit aloittaa opiskelun. Sen jälkeen klikkaa ensimmäistä luentokokonaisuutta eli “1. TÄSTÄ SE LÄHTEE (1 vk)”.